søndag 2. august 2009

Sørumsand: Mer enn Orderud gård..

I dag har Ingeborg og mammaen vært på besøk på Sørumsand. Etter x antall feilkjøringer og snuoperasjoner (mye takket være gps-dama, som bevisst feilguidet oss), ankom vi en kjempekoselig barnehage, der Ingeborgs små venner Mira, Hanna og Temine ventet sammen med mammaene sine (ja, vi kom selvsagt sist). På barnehagens flotte uteområde koste vi oss stort med sandkasseleking, husking, balansering, skogsturer - og matpause. Idyllen var også ispedd et møte med intet mindre enn to skrekkinngytende Kaptein Sabeltann'er og en Langemann. Disse var fryktelig morske og bøse, og det ble et møte fylt av både frykt og fryd.
Vi var også så heldige at vi fikk ble med hjem til Hanna og se på det kjempefine huset hennes. Der ble vi servert vafler på terrassen av Hannas flinke, hyggelige pappa, og småsnuppene lekte og koste seg med barnevogner, sykler og traktorer. Stor stas!
Mammaene koste seg også, med kaffe og skravling (og dessverre også en i overkant stor dose klaging fra en av mammaene, som skal møte øyelegen i morgen).

Tusen takk, alle sammen for en strålende dag! Og C.; tusen takk for bevertning, gjestfrihet, -og øyeskyllevann!;)Tre av mammaene og snuppene i sandkassa:

Ingeborg og Hanna stjeler druer (hysj!):
Ingeborg, Hanna, Temines mamma og Temine:

Ingeborg koser seg i "den kule, store huska":

Mira:

Temine:
Traktorfører Ingeborg:
4 kommentarer:

*Camilla* sa...

Takk for en koselig dag!! Veldig hyggelig at dere kom til oss altså! :-) Og en fikk jo t.o.m kjørt gjennom Orderud gård! *LOL*

Håper øye ditt blir fort bra!! Stakkars deg! Klem

*Camilla* sa...

Fine bilder også! :-)

SH sa...

Takk for en koselig dag!
Gahahaha, ja, GPS-dama motarbeidet noen og enhver :-X Bare flaks at jeg ikke ble beskutt på min ferd gjennom Orderud gård, skjønner jeg *shock*
Kjempefine bilder!
..og god bedring; øyet så SKIKKELIG vondt ut *hug*

PT sa...

Fine bilder,så veldig koselig ut:) Hva gjorde du med øyet?*shock*